Helyszíni felmérés és tanácsadás

Elcsépelt fogalomnak tűnhet amennyiben nem töltik meg tartalommal és tudással. Sok kérdés felmerülhet egy világítási projekt kapcsán, amik döntően befolyásolják a projekt sikerét és partnereink elégedettségét. Milyen környezetben milyen típusú világítótestet alkalmazzak?

Milyen szabályozási lehetőségeim vannak? Milyen színhőmérsékletet érdemes alkalmazni? Hogyan tudom szabályozni a fényáramot? Érdemes-e az adott világítótest csoportot szabályozni? Tudom-e bővíteni a világítási rendszert, amennyiben szükség van rá? Tudom-e integrálni az épületfelügyeleti rendszerbe?

Milyen teljesítményt válasszak? Milyen sűrűn telepítsem? Vannak-e finanszírozási lehetőségek. Nem egy „bolt” vagyunk, akik csupán eladni szeretnénk a terméket. 

Máté Attila
Keressen minket, segítünk!
Máté Attila, Értékesítési vezető

Sok tényezőt kell figyelembe venni egy világítótest kiválasztása során, ami esetleg nem feltétlenül kézenfekvő. Többek között függ a felhasználás helyétől, az alkalmazott szabványtól, a hőmérsékleti viszonyoktól.

Szakembereink több világítási rendszert telepítettek. Érdemes konzultálni a tapasztalataikról, ötleteikkel sok időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt lehet megspórolni.

Kérdése van?
Lépjen kapcsolatba velünk!