Projektmunkák

Mivel az ipari LED világítási rendszerek telepítése több lépcsőből álló és időben hónapokra elhúzódó folyamat, szükség lehet arra, hogy egy szakértő az elejétől a végéig kövesse - koordinálja a folyamatot.

Fontos, hogy időben, a kellő mennyiségben és pontosan az az eszköz érkezzen, amire szükség van.

A tervezéstől kezdve az ütemezett kiszállításokon keresztül a beüzemelésig tudjuk követni a folyamatot és elvégezni a világítással összefüggő feladatokat.

Máté Attila
Keressen minket, segítünk!
Máté Attila, Értékesítési vezető

Egy építési projektben a világítás egy részfeladat, de szoros együttműködést kíván a többi szakág munkatársaival. Minden szakterületnek megvannak a maga szempontjai, kinek a szépség, kinek az egyszerű telepítés, kinek a könnyű üzemeltethetőség, amelyeket közös platformra kell hozni (építész, villamos tervező, belsőépítész, üzemeltető, kivitelező).

Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabbak legyünk, elkészítjük a különböző helyiségek szabvány szerinti világítási terveit. A tervek elfogadását és a megrendelést követően elindítjuk a beszerzést, hogy minél gyorsabban leszállítsuk a termékeket.

A felszerelt világítási rendszer működését a világítási paraméterek mérésével ellenőrizzük (akkreditált laboratórium által kalibrált eszközzel). A mérést a szabvány által meghatározott pontokon és meghatározott magasságon végezzük. A mért eredményeket Jegyzőkönyvben elemezzük és adjuk át Partnerünknek.

Kérdése van?
Lépjen kapcsolatba velünk!