SloanLED

A SloanLED-et 1957-ben alapították nagy megbízhatóságú világítástechnikai termékek tervezésére és fejlesztésére. Az 1970-es évek elejére a SloanLED a LED technológia úttörőjévé vált.

Az alapítót, Charles Sloan-t két egyszerű elv vezérelte: a legújabb technológiák alkalmazása a minőségi világítástechnikai termékek kifejlesztéséhez és a vásárlókra való odafigyelés. Ma, több mint 60 évvel később, a SloanLED továbbra is ezeket az elveket tartja követendőnek.

 

 

A vállalat úttörő szerepet játszik az alkalmazott fénytechnológiai megoldások terén, és a világ megvilágosítását tűzte ki célul. Küldetésünk, hogy innovatív megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek a reklámfeliratok, a kiskereskedelem, a sport, a vendéglátás, az üzemanyag és más kereskedelmi piacokon.

 

 

Ügyfeleink igényeit előre látva olyan megoldásokat tervezünk, tesztelünk és szállítunk, amelyek figyelembe veszik a teljes üzemeltetési költség követelményeit, maximalizálják a befektetés megtérülését és élményt nyújtanak. Iparági vezető partnereinkkel együttműködve kihasználjuk a technológiát, a kutatásra összpontosítunk, és folyamatosan fejlesztjük szervezetünket, folyamatainkat és termékeinket.

 

SloanLED márkaképviselet
SloanLED márkaképviselet
SloanLED márkaképviselet
SloanLED márkaképviselet

 

A SloanLED több mint 60 éve biztosítja a legjobb LED-eket és támogatást, a kiváló technikai segítséget és páratlan ügyfélszolgálatot.

 

A kaliforniai Venturában található székhellyel és a Hollandiában található európai értékesítési irodával a SloanLED úgy van pozícionálva, hogy több piaci helyszínt is támogatni tudjon, és az egész világon hatékonyan tudja kezelni a költségeket és a gyártást.