Lena Lighting

A Lena Lighting SA amelyet 1989-ben alapítottak 100%-ban lengyel tőkéből, kiváló minőségű világítási rendszerek és lámpatestek egyik vezető gyártója, amelyek LED-panellel integrálják a fényforrást.

2005 óta a céget a Varsói Értéktőzsde fő piacán jegyzik.

 

 

Sok éves piaci jelenléttel rendelkező lámpagyártó cég, ezért mindent tudnak a lámpatestekről és világítási rendszerekről: megvizsgálják a lehetőségeket és terveznek. Tesztelnek és gyártanak. Folyamatos fejlődésre törekednek, ezért is az ország egyik legjobb lámpatest gyártója. Felhasználják szakértőik tudását, valamint a legmodernebb eszközöket és technológiákat.

 

 

Történelem

 

2008:

Új gyártó- és raktárcsarnok (A csarnok) építése összesen 11.158 m2 összterülettel a gyártási folyamatok racionalizálását célozva, elsősorban a műanyagfeldolgozásban (injektálás, extrudálás) és a szállítási logisztikában. Párhuzamos beruházás fotometriai kutatólaboratórium fejlesztésébe, ezen belül fotogoniométer és fényeloszlás mérő készülék beszerzése.

 

2014:

A gyártási folyamatok racionalizálására, elsősorban az acélfeldolgozás és a porfestés folyamatainak integrálásával egy 2991 m2 alapterületű gyártócsarnok (B csarnok) épült.

 

2016:

A LED-es lámpatestek domináns részesedése a teljes értékesítésben, arra készteti a vállalat általános fejlesztési erőit, hogy ebbe a világítási szegmensbe kapcsolódjanak be még nagyobb erőbedobással. A legjobb termékminőség biztosításának vágya új, jelentős befektetést indít el.

 

2017:

Újabb, 2000 m 2 alapterületű gyártócsarnok (B1 csarnok) épül, ahol az SMT sor épül, és ahol steril körülmények között készülnek a LED modulok. A csarnok felépítése lehetővé teszi az összes gyártási folyamat – műanyagfeldolgozás, acélfeldolgozás, LED-modul gyártás, szerelési folyamat, minőségellenőrzés és szállítási logisztika – egy helyen történő integrálását.

 

2020:

Egyéb infrastrukturális beruházások időszaka. A gyártócsarnokok közvetlen szomszédságában 318 m 2 alapterületű modern irodakomplexum épül a Fejlesztési, Építési és Elektronikus Osztály integrálásával. A LED-technológia iránti növekvő vásárlói tudatosság további kutatási beruházásokat vált ki. A laboratórium fel van szerelve egy kemencével a magas hőmérsékletű vizsgálatokhoz.

 

2021:

Az elmúlt 10 évben a cég jelentős beruházásokat hajtott végre a modern technológiákba és az infrastruktúra fejlesztésébe. A gyártási és raktározási területek kibővültek, beleértve a modern SMT-sort a legmagasabb minőségű LED-modulok előállítására. A cég technológiai és mérnöki elképzeléseinek háttérirodájaként integrált K+F Központ épült.